Badeværelset fortjener ekstra kærlighed

Badeværelset er et sted, som de fleste mennesker bruger to gange om dagen, og alligevel er det ofte det rum i hjemmet, der prioriteres mindst. Det kan være fristende at udskifte et gammelt badekar eller en gammel vask, tage noget maling fra det lokale byggemarked og kalde det godt – men måske skulle du tænke dig om igen. Badeværelset fortjener ekstra kærlighed. Her er hvorfor:

Det er ikke kun for syns skyld at have et smukt brusebad – fliserne spiller den største rolle for badeværelsets funktionalitet og levetid. Det kan ikke understreges nok hvorfor man skal være opmærksom på valg af fliser.

Fliser forbedrer dit design + Fliser giver en overlegen fugtbeskyttelse sammenlignet med andre materialer som træ eller plastpaneler. De er nemme at rengøre, hvilket er med til at forhindre skimmelvækst og bakterieopbygning. Dette er utroligt vigtigt i moderne samfund hvor baktier og virusser hurtigt kan sprede. Covid-19 er et klassisk eksemplarisk på hvor galt det kan gå. Fliser kan lyse dit rum op + Fliser af høj kvalitet fås i forskellige varianter og størrelser. Tjek Flisebent ud i dag og gør dig selv en tjeneste ved at købe de rigtige fliser til dit badeværelse.

Her er 5 gode tips til når du står og overvejer fliser

1. Vælg den rigtige type fliser til dit badeværelse

2. Overvej størrelsen af dit badeværelse, når du vælger fliser

3. Vær opmærksom på designet af dine fliser

4. Sørg for, at fliserne er fugtresistente

5. Bed om hjælp fra en professionel, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge

Vær omhyggelig med badeværelset

For at holde dit badeværelse i bedste stand er det vigtigt at rengøre det regelmæssigt. Den bedste måde at rengøre dit badeværelse på er ved at bruge en blanding af varmt vand og opvaskemiddel. Sørg for at undgå at bruge skrappe kemikalier, da de kan beskadige dine fliser og overflader. Det anbefales, at du rengør dit badeværelse mindst en gang om ugen. Hvis du har en travl livsstil og benytter badeværelset meget eller små børn, kan det dog være nødvendigt at rengøre det oftere end det. Du styrer selvfølgelig helt selv hvor ofte og hvor grundigt, men det er vigtigt med en gode hygiejne på badeværelset, da badeværelset er stedet for den personlige hygiejne.

Et showroom er et besøg værd

Et showroom er et sted, hvor du kan gå hen for at se og sammenligne forskellige typer fliser til dit badeværelse. De har som regel et bredt udvalg af fliser at vælge imellem, og de har også personale, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning for dit hjem.

Et showroom har mange fordele. En af de største fordele er, at det giver dig mulighed for at se en ægte live-version af dine fliser, før du foretager dit køb. Det betyder, at du ikke behøver at bestille dem online og finde ud af, at de ikke er helt, som du havde forventet, når de bliver leveret. Du kan gå ind i et showroom og få en førstehåndsoplevelse af de forskellige typer fliser, så du kan sammenligne kvalitet, pris og design.