Flot og bæredygtigt lingeri

Når det kommer til undertøj og lingeri, virker det oftest til, at man enten skal vælge flot og sexet undertøj eller bæredygtigt undertøj, Men der er faktisk steder, hvor du kan få begge dele. Det kan du nemlig ved UnderProtection, og du kan købe lingerie online hos UnderProtection super nemt. Hvis du gerne vil have flot lingeri uden at gå på kompromis med samvittigheden, så læs mere lige her.  

Hvem er UnderProtection? 

UnderProtection er et undertøjsmærke baseret i København. De startede op i 2010 og har siden da fået tjent sig en plads på markedet. De startede op med den simple vision at forene bæredygtighed og mode, og det er det de har gjort. Størstedelen af deres produkter er veganske, og de produkter der ikke er, er lavet af genanvendte materialer. De arbejder kun med certificerede fabrikker, fordi det er vigtigt for dem, at støtte op om de ordentlige arbejdsforhold, og at fabriksarbejderne får en fair løn. Hos UnderProtection er hele produktionen og hovedleverandørerne drevet af kvinder.   

Bæredygtigt undertøj 

Bæredygtighed er hele grundstenen i UnderProtection. De opfordrer forbrugere til at genbruge og indtænke bæredygtighed i deres hverdag. UnderProtection arbejder for at tage både et miljømæssigt ansvar og også et socialt ansvar. Det ses ved, at de har fået certificeringen “Certificeret B Corporation”. Den certificering er den eneste, der både tager højde for det sociale og det miljømæssige ansvar. UnderProtection går op i ligestilling, ordentlige forhold for arbejdere og en fair løn. De har omtanke for både ansatte, leverandører, kunder og miljøet 

Lingeri 

Hos UnderProtection har de nogle underkategorier under lingeri. Du kan finde bh’er og bralette, g-strenge, briefs og hipsters, bodystockings og tøj til gravide. Deres stil i undertøj er generelt flotte blonder i nogle lækre farver. Priserne er også overkommelige og deres brede udvalg kan dække alle dine behov indenfor lingeri.  

Andre produkter 

Udover lingeri vil du også finde nogle andre produkter på deres hjemmeside. Det er f.eks. loungewear, hvor du vil finde alt, hvad du kunne drømme om indenfor lækkert og behageligt hyggetøj. De har kimonoer, kåber og pyjamasser, og de har også bukser, toppe, skjorte og joggingtøj. Derudover kan du bringe bæredygtigheden et step videre med deres flotte badetøj. De har både bikinier og badedragter og badetøj til gravide. For at runde det hele af, kan du også finde accessories som f.eks. sovemasker, strømper og strømpebukser, toilettasker og skønhedsprodukter.  

Hvor kan du købe det? 

UnderProtection har flere forhandlere rundt om i landet. Du kan f.eks. finde dem i magasin. De findes også i et stort udvalg af udenlandske butikker i lande som Frankrig, Italien, Storbritannien og USA. Det bedste udvalg får du dog på deres egen hjemmeside. Her kan du i ro og fred kigge alle deres kollektioner igennem, så du kan få lige præcis det lingeri, du vil have, i den helt rigtige størrelse. De har nemlig også en størrelsesguide, der hjælper dig med at finde den perfekte størrelse.