Gør noget ekstra ud af din vielsesring


Ens bryllup og det efterfølgende ægteskab er noget, mange ser frem til hele livet. Det er forskelligt, hvor traditionelt man vil have sit bryllup, men ofte vil det kræve meget planlægning og mange overvejelser. Man skal overveje hvilken kirke, hvor festen skal holdes, gæsteliste, brudepiger, kjole, mad osv. Men næsten vigtigst af alt, er vielsesringen. Vielsesringen skal nemlig ikke kun følge den på din bryllupsdag, den kommer til at være med dig resten af livet. Derfor er det også vigtigt, at man vælger en, man føler passer til en selv, og som man synes er flot. Det kan være svært at vide, hvad man skal vælge, men heldigvis er udvalget stort og der er hjælp at hente.

Bryd traditionerne

Traditionen om vielsesringe går mange år tilbage, og byder på flere forskellige ting. Den traditionelle vielsesring er en ”glat” vielsesring af guld, dig og din partner skal have en ens vielsesring, og den skal sidde på højre hånd. Traditionerne er heldigvis blevet tilpasset og udvidet lidt, så man har mere råderum og selvstændighed inden over sine vielsesring. Derfor kan man også sagtens bryde traditionerne og vælge en mere unik vielsesring.

Unikke vielsesringe designet af RRJ kommer i alle former, og du kan også selv få lov at være med inde over. De er klar over, at vielsesringene er et symbol på den ultimative kærlighedserklæring, og gør derfor også en dyd ud af at vælge det helt rigtige design til dig. Man kan vælge at inkluderet nogle helt bestemte sten, man kan bede om bestemte farver eller endda komme med et helt design. Så vil RRJ arbejde ud fra dette, og du vil hermed ende med at få den perfekte vielsesring til dig og din partner. 

ring

Skal holde resten af livet

En vielsesring skal – forhåbentlig – holde resten af livet, og det er derfor også en beslutning, som ofte vil tage lidt længere tid at træffe. Det er vigtigt at det er en ring, som du tror, at du vil synes er flot de næste mange år, og som du har lyst til at gå med. En vielsesring er nemlig heller ikke noget, som man lige tager af. Mange fjerner den faktisk slet ikke, ligegyldig om de sover, går i bad el.lign. Netop fordi de skal holde resten af livet, og gerne skulle passe til alt, er det vigtigt, at man finder ud af, hvad man godt kan lide.

Det kan godt være, man tror, at man skal have den traditionelle glatte guldvielsesring, men hvis man synes, den er kedelig eller ikke bryder sig om guldsmykker, behøves man det slet ikke. Unikke vielsesringe vil ofte være et bedre valg, fordi du kan få lov til at tage et aktivt valg omkring din ring og virkelig være dedikeret og med i processen. Samtidig er det nemmere at finde en ring, som afspejler dig, hvis du har mulighed for at sætte dit eget præg på den. Vielsesringe er et symbol på den ultimative kærlighedserklæring, og man skal derfor heller ikke gå på kompromis med dem.