Parterapi kan være meget nyttigt

Leder du efter god parterapi København eller en parterapeut København, kan du finde det her https://thepraxis.dk/parterapi-koebenhavn/. En god parterapi København, eller hvor som helst i landet, er ikke nok. Det vigtigste er at I er parate til at lytte til den hjælp, der bliver jer givet.

Et langt ægteskab

Parterapi er ikke kun for de unge med små børn i reden. Et langt ægteskab kan være som to separate opsparingskontoer. Ikke af den gode slags. Hver især kan I havde sat al nag og splid ind på kontoen. I har ikke talt undervejs. I har haft travlt og har haft alt muligt andet som også skulle passes. Kontoen var det nemme redskab og det som sikrede at I blev ved med at være gift. Nu er undskyldningerne flyttet fra reden. Tilbage er kun ægteskabet og alle skeletterne i skabe og skuffer. Tiden er inde til at åbne kontoen og se på alt det bras der er proppet ind på den. Noget af det er højst sandsynligt bras, som bare kan smides ud. Andet er nok mere alvorligt. Parterapi kan hjælpe jer, hvis I tillader det. I skal være enige om, at det er det, I vil. Det hjælper ikke noget, hvis den ene part bare lader sig slæbe med.

Et kort forhold

Parterapi er ikke kun for lange ægteskaber. Et kort forhold med masser af potentiale er lige så vigtigt at forsøge at redde som et langt ægteskab. Parterapi kan også hjælpe jer, hvis I tillader det. I skal også være enige om, at det er det, I vil. Det hjælper heller ikke noget, hvis den ene part bare lader sig slæbe med. Et forhold er et forhold, uanset hvor mange år og dage det har på bagen. Er der gensidig respekt og ønsket om at forholdet skal bestå, så kan parterapi være en rigtig god løsning.

Terapi koster penge

Jo, det er ikke gratis at gå i terapi. Parterapi er ingen undtagelse. Men, hvis du sammenligner med alt det andet i dit liv som du løbende bruger penge på og som ikke gør dig lykkeligere, så er det måske ikke så galt alligevel. Det er penge du bruger på din fremtidige lykke. Det gamle ægteskab oplever måske en fredfyldt alderdom i hinandens nærvær. Uden gammelt nag og dårlige vaner. Det unge forhold blomstrer måske og opfylder sit potentiale.

Ikke alle forhold bør reddes

Det er ikke alle forhold der bør reddes. Nogle gamle ægteskaber er blevet til en vane. En rigtig dårlig vane. Måske trænger de til en god skilsmisse for hver i sær at finde lykken et andet sted. Det unge forhold med potentiale behøver måske heller ikke blive til noget. Måske var det bare et lille trin på hver deres lange trappestige. Modsætninger har det med at tiltrække hinanden. I nogle tilfælde supplerer de hinanden. I andre tilfælde kan selv god parterapi ikke få dem til at stoppe med at bekrige hinanden. Parterapi er ikke en garanti for at et forhold lykkedes. Det er en garanti for den bedste løsning. Den bedste løsning er ikke altid at fortsætte ud af samme vej.