Skal plankebordet være dit nye spisebord?

Hvis du er på udkig efter et nyt, lækkert spisebord, så er du sikkert allerede opmærksom på, at der er rigtig mange at vælge imellem – så mange at det næsten kan være helt uoverskueligt. Men hvad nu hvis du leder tankerne hen på det populære plankebord. Rigtig mange har dem nemlig til at stå i deres hjem, fordi det først og fremmest er flot, og fordi det derudover passer ind i mange forskellige typer hjem.

Du kan finde inspiration til, hvordan dit plankebord skal se ud på https://traefolk.dk/kategori/plankebord/, og herunder kan du læse mere om, hvorfor plankebordet vil fungere godt som dit næste spisebord.

plankebord

Lækkert, nordisk materiale

Noget af det, som er med til at gøre plankebordet meget populært er, at det passer rigtig godt ind i den nordiske stil, som sjovt nok er meget populær her i norden. Mange falder nemlig for møbler, der er lavet i træmaterialer, fordi det bringer den indendørs indretning tættere på den rå natur, som rigtig mange er så glade for. 

Så hvis du generelt er glad for materialer, som bringer naturen tættere på hjemmet, så er det i hvert fald ikke nogen dum ide at kigge lidt nærmere på møbler af træ – og her er plankebordet er rigtig fint bud, fordi det netop udstråler den rå, vilde natur.

Passer ind i mange måder at indrette

Som sagt passer plankebordet ind i den skandinaviske, nordiske indretningen, men fordelen ved at vælge et bord som dette, er, at det faktisk også passer ind mange andre måder, man kan kan vælge at indrette sig på. 

For selvom det er et bord, som på mange måder har meget personlighed, fordi det er lækkert, råt træ, så er det ligeledes et materialer, som passer til mange farver. Så det kan både gå an, hvis du godt kan lide, at der ikke er alt for mange farver, ting og mønstre og hvis du helt modsat er vild med alt, der udstråler farver og vildskab. Så kig dig om i dit nuværende hjem og se, om det ikke nok skulle passe meget fint ind med et flot plankebord.

Plads til mange mennesker

Noget andet, der er med plankebordet, er, at man ved køb at sådan et spisebord faktisk får et holdbart bord med plads til rigtig mange mennesker. De fleste plankeborde er nemlig, på grund af netop de lange planker, ret lange, så man for alvor kan se den flotte struktur i træet. Derfor vil der også være plads til, at det både kan være dig og resten af husholdningen der sidder der, og plads til gæster, hvis I eksempelvis holder fest eller middag. 

Plankebordet er altså en rigtig god løsning, hvis man er ved at etablere sig i en bolig, som man regner med at bo i i mange år, og hvor der skal være plads til både dem, der bor der og en masse skønne gæster.