Alt du skal vide om E væske

Der findes rigtigt mange forskellige former for E væske og E juice på markedet. Du kan få E væske til mange forskellige E cigaretter, med mange forskellige smage. Der er derudover også mange fordele ved at bruge E cigaretter med E væske fremfor almindelige cigaretter. Læs meget mere om E væske herunder.  

Hvad er E væske egentlig? 

E væske, som også bliver kaldt for E juice og dampvæske, er den væske, du fylder i din E cigaret – nærmere bestemt i tanken på E cigaretten. I modsætning til en almindelig cigaret, består E væske a af ren nikotin blandet op med smag. Inde i tanken, eller clearomizeren, finder du coilen. Det såkaldte colien fordamper E væsken, så du har mulighed for at indhalere som ved en almindelig cigaret. Mange vælger at bruge E væske og E cigaretter frem for almindelige cigaretter, da E væske lugter mindre end almindelig cigaretrøg, og dette er desuden mindre sundhedsskadeligt. Du kan blandt andet finde E væske hos Go smoke

Alle væsker har forskellige smage 

Du tror det måske ikke, men E væske og E juice kommer med forskellige smage. Alt efter hvad du er til, kan du få både søde og sure smage og neutrale og rolige smage. Du kan få et hav af forskellige eksotiske smage som for eksempel vandmelon, ananas og mango. Du kan også vælge de mere traditionelle smage som for eksempel jordbær, vanilje, chokolade eller bare det klassiske mentol. Ønsker du i den grad at udfordre dine smagsløg, skal du have fat i de mere anderledes smage – det kan være smage som eksempelvis tyggegummi og andre sjove smagskombinationer. Når du skal vælge den helt rigtige E væske til din E cigaret, anbefales det, at du prøver en del forskellige – måske vil du blive overrasket over, hvilke smage du elsker, og hvilke du hader! Der er et hav af muligheder, når det kommer til smage i E væsker.  

E væske indeholder naturlige smagsstoffer 

Som tidligere nævnt er E væske en del bedre end almindelig cigaretrøg. Smagen i E væske er fremstillet af naturlige smagsstoffer, så du kan derfor roligt afprøve forskellige smage inden for E væsker. Derudover bruges mange af de tilsætningsstoffer, som også findes i E væske, også i almindelige forbrugsvarer, som du kan finde i dit lokale supermarked. Der er altså ikke meget forskel på indholdet i dine E væsker og det normale væske og mad, du indtager på daglig basis. I E væske er det kun nikotinen, der er unaturlig og sundhedsskadelig.  

Vælg E væsker både med og uden nikotin 

En af fordelene ved at bruge E væske og E cigaretter, fremfor almindelige cigaretter, er at du selv kan vælge hvor meget nikotin, der skal være i din E væske. Hvis du er meget afhængig, kan du selvfølgelig vælge en E væske med et højt nikotinindhold, men ønsker du blot en svag følelse af nikotin i blodet, kan du vælge en E væske med minimalt indhold af nikotin. Mulighederne er helt enorme, når det kommer til E væske!