Brug de sociale medier til at finde gode DIY ideer

Elsker du at lave DIY projekter men mangler du af og til nogle gode DIY ideer, som du kan kaste dig over? De sociale medier er det perfekte sted at tage hen, hvis du er på udkig efter nogle nye DIY ideer.

Læs med her og se hvordan du kan benytte de sociale medier til at udleve alle dine DIY drømme og finde alle de DIY ideer, som du kunne tænke dig.

Kom i kontakt med ligesindede personerne

Det kan godt være, at de sociale medier har medført nogle negative konsekvenser, som for eksempel det faktum at vi i dag bliver alt for hurtigt distraheret af vores telefon eller dårligt selvværd, fordi vi sammenligner os selv for meget med det perfekt billede som vores ‘venner’ viser frem af sig selv. Men nøj, hvor har det også ført mange gode ting med sig!

En af de klart bedste ting ved de sociale medier er, at det aldrig har været nemmere før at finde ligesindede personer. Man kan bogstaveligt talt komme i kontakt med nogen i Indien, som har samme kreative ånd som en selv og elsker at lave DIY projekter.

Disse ligesindede personer kan man bruge til at udveksle DIY ideer med. Ja, du hørt rigtig; udveksle. Du har selv en del at tilbyde, når det kommer til DIY fælleskabet.

Mange af de DIY projekter, som du har lavet, har andre formentlig hverken hørt om eller tænkt på at lave før. Lige så vel som du kan få gavn af at høre om andre folks projekter og ideer, så kan de også få gavn af dine.

Vær derfor ikke bange for at dele ud af dine egne erfaringer med DIY på de grupper og forums du finder på de sociale medier for DIY-interesserede. Lyt, ja, men giv også andre mulighed for at lytte til og lære fra dig.

DIY

Promover dine DIY projekter på de sociale medier

Hvis du går meget højt op i DIY kan du selv blive til en meget stor stemme indenfor DIY fællesskabet. Du kan for eksempel vælge at dele billeder og opslag om dine egne DIY projekter og lade andre personer blive inspireret af disse.

Tilpas dine opslag til de forskellige sociale medier som du benytter dig af. Nogle former for sociale medier egner sig bedst til opslag, hvor billederne er i centrum, imens du ved andre kan tillade dig at skrive mere tekstbaserede opslag.

Lær ‘sprogene’ på de forskellige sociale medier at kende og skab dine opslag derefter. Det vil øge sandsynligheden for at netop dit opslag er til gavn for andre og at de vil dele det med flere personer.

Skab venskaber med andre DIY interesserede

Efterhånden som du snakker mere med andre inde på diverse DIY-grupper og -forums på de sociale medier vil du formentlig lægge mærke til, at du har en rigtig god kemi med nogle af disse mennesker. Der kan sagtens opstå venskaber over fælles glæde ved DIY.

Grib de chancer der måtte opstå for at skabe venskaber med disse mennesker – uanset hvor langt væk fra dig de så bor. Du ved aldrig hvad sådanne venskaber kan blive til af muligheder i fremtiden.