Er du helt klar til julen?

For en rigtig juleelsker begynder nedtællingen allerede sidst i december, og derfor er du sikkert allerede godt i gang med at forberede dig til næste jul. Hvert år har man mulighed for at tilføje endnu mere til ens samling, og man har endda også mulighed for at begynde på at samle helt nye serie og kollektioner. Hvis du er i tvivl om, hvad det næste skal være, så led ikke mere, svaret er nemlig lige her: Maileg nisser – de sødeste nisser som du kommer til at se i år.

Hvad er en Maileg nisse?

Hvis du endnu ikke er støt på Maileg nisser, så er du gået glip af en helt vidunderlig verden med julepynt, men du kan glæde dig over, at du nu er stødt på dem. Maileg nisser er søde og bløde nisser som kommer i forskellige størrelser, med forskellige juletøj på og endda i forskellige modeller. De udkommer hvert år, og de er derfor et klassisk samleobjekt for dem som virkelig elsker julen.

Nisserne er en del af Mailegs julekollektion, som hvert år sælger utallige nisser, mus og meget mere, som man kan sætte alle steder i hjemmet. Du kan placere dem i vindueskarmen, på juletræet og endda i deres helt egen stol. Mulighederne er uendelige, så du kan derfor nemt gøre dem til en del af dit eget julelandskab derhjemme.

maileg nisse

Tidsløst og klassisk pynt

Maileg nisser er lavet i klassiske mørkerøde og varme farver, og de står for alt, hvad man kender og elsker ved en klassisk dansk jul. Designet og farverne er altså tidløst og klassisk.

Da det som sagt udkommer hvert år, så har du også mulighed for at købe dem som samleobjekter. Hvert år kan du altså tilføje flere Maileg nisser, mus, grise eller andet til din samling. Det er ikke kun en hjertevarm tradition men også en god mulighed for at opbygge en samling, som hele familien kan samles om og finde frem i mange år fremad.

Du vil helt sikkert ikke fortryde de nye beboere i dit hjem, og du vil nok elske at se dem rundt omkring i stuen hele december måned.

Den perfekte adventsgave til dine børn

Du skal selvfølgelig ikke kun nyde Maileg nisserne helt alene. Det kan nemlig være en helt særlig adventsgave til dine børn. Hvis din børn, uanset alder, elsker julen lige så meget, som du gør, så kan du med god grund overveje, om du skal købe en nisse til dem.

Det kan blive en rigtig fin tradition og en helt særlig adventsgave til dine børn, som I alle kan nyde i mange år. Hvert år kan du tilføje en ekstra nisse til deres samling, som de kan pynte deres værelse med og senere deres helt eget hjem.

Du kan endda være så heldig, at de selv kommer til at fortsætte traditionen, når de selv får deres egne børn. Uanset hvad vil dine børn sikkert blive glade og komme i et godt julehumør, når deres værelse og hele hjemmet er pyntet med flotte Maileg nisser.