Muleposer er trendy og praktisk opbevaring

Alle kender det med, at der lige er noget, der forstyrrer øjet, midt i den tjekkede indretning. Strikketøjet roder, eller du står tilbage med et par fodboldstøvler, selvom der er ryddet op, og alting er lagt på plads.

Muleposer med tryk er en praktisk måde at løse denne udfordring, så man vupti gemmer de sidste ting væk, og muleposen hænger pænt på knagen eller står ved siden af sofaen.

Dit eget unikke design

I dag er det sådan, at alle kan designe sin egen unikke mulepose. Du bestemmer helt selv. Om du er til det enkle eller lidt mere farvestrålende og detaljerede udtryk, kan det fremstilles efter dine ønsker.

Trykket på muleposen kan være bogstaver, stregtegning som fx et logo eller mere detaljerede illustrationer. Det oplagte valg for mange er at anvende et firmalogo, så der samtidig med anvendeligheden til opbevaring og andet ligeledes skabes en reklameværdi.

Hvordan gør du?

Når du overvejer, hvordan din unikke mulepose med logotryk skal se ud, er der overordnet de æstetiske og designmæssige valg, hvor udtrykket med størrelse og farver skal spille sammen. En super god inspiration er at få et overblik over de mange muligheder. Du kan se meget mere lige her om logo tryk på muleposer.

Hvis du har lyst, kan du selv lege med mulighederne, og der er også altid rig mulighed for at skrive eller ringe, hvis der er brug for input til designet.

Hvem skal bruge muleposen?

Det er en god idé at overveje, hvem der skal bruge nettet, og om det fx primært er til opbevaring i hjemmet, eller om det skal med i skole. Medtænk med andre ord ligeledes målgruppen, og hvad nettet primært skal anvendes til.

Hvis målgruppen er en stilsikker forbruger, kan det anbefales, at du følger trenden farvemæssigt og tænker, hvad der vil fungere i et moderne hjem. Den flotte mulepose med tryk kan få en fremtrædende plads i indretningen, ganske enkelt fordi det er flot og passer ind.

Muleposen fås i mange farver

Muleposer med eget tryk kan fremstilles i forskellige farver. Det vil sige, at bundfarven til dit tryk kan være alt fra neutral hvid over blå, grå mv. til sort. Når du overvejer farven, er det en god idé igen at huske anvendelsen af nettet. Det lyse net er superflot men kræver selvfølgelig også oftere vask for ikke at fremstå nusset. En klar farve skaber større genkendelighed, hvor du skal overveje, hvad der passer ind i dit firmas visuelle identitet og designstrategi.

Med hensyn til tydelighed og dermed synlighed af logoet er det mest klare udtryk hvidt/lyst print på mørk baggrund. En sort mulepose med tryk i hvidt er dermed et neutralt valg med et klassisk udtryk men også det mest effektive i reklamemæssig sammenhæng.

En mulepose bruges igen og igen

Jo pænere din mulepose med tryk er, jo større sandsynlighed er der for, at det bruges igen og igen. Det kan man andre godt betale sig at overveje farve og udtryk grundigt, så det bliver det nye yndlingsnet. Det første man ser, når man træder ind i hjemmet. Der hænger det flot på knagen: Muleposen med tryk.