Ringens betydning gennem tiderne

Der findes en åre der går direkte fra hjertet ned til venstre ringfinger. Det mente man i gammel tid. Derfor bliver forlovelsesringe placeret på venstre ringfinger.

Der er i det hele taget mange traditioner og følelser forbundet med fingerringe. Det er specielt forlovelser og vielser, der har givet fingerringe en helt særlig betydning i de vestlige lande.

I 1800-tallet kun blandt de velhavende borgere. Både til at vise kærlighed, men også til at vise borgerens sociale status.

I 1900-tallet blev fingerringe populært i alle samfundslag. Det blev ligeledes også moderne og acceptabelt for mænd at bære fingerringe.

Men ringe har igennem hele historien og i hele verden haft stor betydning og har vist bærerens sociale status, tilhørsforhold og personlighed. Sådan er det stadig.

By Birdie

Den mest populære ring lige nu

Fingerringe har taget et kæmpe spring fremad i de sidste 20 år. Med flere designs, unikke sammensætninger af små og store ringe, målrettede mærker og designs, som moden har dikteret.

Ringe fås i dag i utroligt mange forskellige udgaver og materialer. Materialerne er blandt andet: guld, sølv og hvidguld. By Birdie har et udvalg af elegante smukke ringe i flere materialer sat sammen på en unik måde, så du nemt kan vælge den ring, der passer til din personlighed. Eller din udkårne kan. Hvis han kender dig godt nok..

Du kan få dyre diamantringe hos guldsmeden, men du kan også få en ring af billigt materiale i tøjbutikken. Ringe som alle har råd til. De billigere fingerringe er også nødvendige for borgeren med en gennemsnitsindkomst, da det er meget moderne lige nu at mixe en masse forskellige ringe. Både designmæssigt, prismæssigt og helst på alle fingre.

De små tynde ringe har længe været populære. Det er ringe man kan sætte sammen, da de er så tynde, at man sagtens kan have flere på, på én gang. Man kan endda designe en ny ring ved at sætte de små ringe sammen.

Find din perfekte ring

Hvis du skal have lidt hjælp til at finde din helt egen personlige ring, så kan det måske hjælpe at kigge lidt på stenenes betydning:

  • En diamant repræsenterer uskyldighed.
  • Rubin er kærlighedens sten.
  • Opal står for trofasthed.
  • Månesten viser ømhed.
  • Perler repræsenterer renhed.

Der er mange flere forskellige sten og de har alle et navn og de repræsenterer hver deres unikke egenskab. Så det er muligt at finde en sten til din ring, der passer til præcis hende du er.

Foretrækker du guld eller sølv? Eller begge dele?

Førhen var man ofte enten til sølvringe eller til guldringe. Men tendensen nu er, at det er smukt at blande alle materialer på samme hånd, fordelt på næsten alle fingre.

Er du mere til enkelhed og fokus på én ring eller to, så er det endnu mere vigtigt at vælge den helt rigtige ring. Man kigger ofte på sin ring. Når man arbejder med hænderne. Når man keder sig. Når man er nervøs.

Så det vigtigste er, at du selv elsker den.