Sådan holder du et uforglemmeligt bryllup på budget

Et bryllup er i manges øjne en af de absolut vigtigste begivenheder i løbet af livet. Det er her, du siger ja til din partner, som skal være din livsledsager for resten af livet. Det er en fest, en fejring og en markering, som er helt enestående. Derfor går rigtig mange op i, at festen bliver uforglemmelig. Der findes uendeligt mange programmer om bryllupper i fjernsynet, og dertil kommer familie og venners holdninger til festen. Men hvad med dine egne visioner og dømme for festen? Hvis økonomien er lidt stram, skal du så udskyde at sige ja til din drømmemand- eller kvinde? Hvorfor ikke se nærmere på leje af festtelte og holde udgifterne nede, hvor du samtidig kan danne rammerne om dit drømmebryllup?

Leje af festtelte og alt, hvad du har brug for til en fest

Men den rette indretning og dekorering af festteltet, kan du opnå den smukkeste scene til at lade din bryllupsfest udspille sig på. Her kan du eksempelvis se leje af festtelte på hele Sjælland. Når du lejer et festtelt, kan du ofte leje meget mere tilbehør til festen. Der kommer nogle og sætter festteltet op, så den del behøver du ikke at tænke på. Dertil kan du vælge et gulv til teltet. Disse kommer typisk i flere forskellige typer. Dette tæller alt fra billige plastikgulve, som man eksempelvis ser i markedstelte, til flotte trægulve, der egner sig perfekt til den mere formelle fest. Dette er med til at skabe et finere udtryk til lokalerne, som ellers består af et festtelt.

Køb belysning med, når du bestiller leje af festtelte. Det kan eksempelvis være hyggelige pærer, som du sætter langs teltenes loftkant. Dette er en helt unik og meget stemningsskabende belysning, som du ikke kan opnå ved at holde fest i almindelige lokaler. Der er mange, der er meget fascineret af innerlinere. Dette er en slags dug, der hænger i loftet og skaber en eventyrlig stemning – helt perfekt til et bryllup.

Det er ligeledes oplagt at leje møblerne igennem udlejeren af festteltet. Det er en opgave mindre, som du selv skal stå for, og så kan du opnå et flot, koordineret og ensartet udtryk i opstillingen af bordene. Det er ydermere muligt at leje alt service gennem samme sted. Igen, opnår du et koordineret udtryk, der får borddækningen til at stå fuldstændig skarpt. Samtidig er du sikker på, at du har alt, hvad du har brug for. Service tæller både de mest gængse såsom tallerkener, glas, bestik, kopper, kander osv., men også diverse pynt såsom vaser og fyrfadsstager.

Det er derved muligt at købe en samlet pakke, når du lejer et festtelt, som indeholder:

  • Gulve
  • Møbler
  • Belysning
  • Innerliner
  • Service

Ved at gøre brug af leje af festtelte til din uforglemmelige dag, kan du derved skabe en helt unik og eventyrlig stemning, med flot innerliner og romantisk belysning. Du kan holde festen lige præcis der, du drømmer om, og så sparer du en hel masse penge i forhold til at leje fysiske lokaler.