Stop! Dette må du ikke gøre, når du skal renovere

Er du en rigtig gør det selv type i København K, så kan du ofte spare mange penge til alt muligt lige fra mekanikere, til tømrer, i indkøb, boligrenovering og meget mere.

 Men der er mange der tænker de lige kan spare en god skilling på også selv at lave VVS København K, meeen her er det altså vigtigt, at du lige tænker dig om en ekstra gang – for det kan både blive dyrt og farligt.

 Og måske det bedste VVS du selv kan foretage dig, er at sætte dig ned ved computeren, åbne en browser og skrive “ Professionel hjælp til VVS København K

 Selvom du tænker det er den dyreste løsning så kan det alligevel godt blive den billigste.
 Læs med her i artiklen og bliv opdateret på hvad du må, og hvad du ikke må gøre når det kommer til VVS København K

VVS København K du selv må lave

Modsat hvad nogen tror, så er det faktisk ikke alt VVS arbejde der kræver en VVS’er, så bare rolig du behøver ikke ty til VVS København K, lige så snart filteret i vandhanen skal skiftes, eller brusehovedet er kalket til. 

Hvis du har mod på det må du faktisk lave rigtig meget, såsom at skifte vandhaner, sætte vaske- og opvaskemaskine til. Sætte nyt blandingsbatteri op og skifte toilettet.

 Du må også godt selv udskifte dine radiatorer, men har du fjernvarme skal du lige tjekke om der er nogle bestemmelser du skal overholde.   

VVS du ikke selv må lave

Du må aldrig selv lave nye installationer i din bolig, ligesom du heller ikke selv må begynde at rode med gasinstallationer. Og hvis der allerede er etableret fast vand til- og afløbsinstallation i boligen, hvilket der jo er i de fleste boliger må du heller ikke ændre på den eller begynde at tilføje noget.

 Gulvvarme på vand må du godt selv lave, selvom du ikke må tilslutte gulvvarme til el.

 Men selvom du godt selv må, og selvom du er kyndig GDS’er betyder det ikke altid at det er en god ide at kaste sig ud i VVS i København K.  Det kan som sagt ende med at blive dyrere end en professionel VVS’er havde været i første omgang. 

Det skal du tænke over inden du går igang

Nu skal vi selvfølgelig ikke male fanden på væggen, så du skal selvfølgelig selv vurdere opgavens omfang inden du går i gang, men når det kommer til vand så er der meget der kan gå galt, og det skal helst være perfekt præcisionsarbejde hver gang.

 Der er før set store vandskader i hjem hos folk der har forsøgt at klare opgaverne selv, og bor du i lejlighed kan det gå endnu  mere galt.

 Inden du kaster dig ud i at lave VVS arbejde selv bør du også tjekke hvordan du er forsikret hvis nu noget går galt.

 Er det en håndværker der laver vandskade i dit hus er du nemlig stort set altid dækket, men er det dig selv, så er det altså ikke sikkert.