Tandlægeskræk? Sådan løser du problemet 

Dine tænder er noget af det vigtigste, du har, for de er en stor del af dit udseende og din evne til at kunne nyde et lækkert måltid til fulde. Derfor skal du naturligvis passe godt på dine tænder. Det gør du med den daglige tandbørstning og anden pleje, men nogle gange er det også nødvendigt at besøge tandlægen for enten at rå renset tænderne, få dem tjekket eller få udredt et problem. 

Tandlægebesøg er en vigtig del af at sikre sunde tænder, men hvad gør du, hvis du lider af tandlægeskræk? Tandlægeskræk er et udbredt fænomen, som kort sagt betyder, at en person af forskellige årsager ikke har lyst til at tage til tandlæge. 

Det er et problem, og selvom du kender til alt om vigtigheden af tandlægebesøg, så ved du også hvor svært det er at komme afsted, hvis du lider af tandlægeskræk. 

Det er der heldigvis et middel mod, for der findes tandlæger, som har specialiseret sig i at arbejde med din tandlægeskræk København

PLUS1 kan behandle din tandlægeskræk København, så du kan sikre de sunde tænder, du har brug for i det daglige. 

Lider du af tandlægeskræk København?

Det er ikke nødvendigvis en fast diagnose at lide af tandlægeskræk. Der kan være flere forskellige tegn på, at du lider af tandlægeskræk, men måske er du ikke helt sikker på, om det rent faktisk er tilfældet? 

Det første tegn på tandlægeskræk er, at du ikke har været til tandeftersyn i mange år. De manglende besøg hos tandlægen kan skyldes, at du har mistet tilliden til tandlæger, og måske er du bange for, at besøget kommer til at gøre ondt. 

Det kan også være stemningen og atmosfæren hos tandlægen, der gør dig nervøs. Det kan eksempelvis være lydende fra instrumenterne eller lignende. 

Du kan også opleve en frygt for at blive latterliggjort af dine tandlæger pga. af din mundhygiejne eller sygdom i tænderne. 

Alle disse og lignende kan være tegn på, at du lider af tandlægeskræk, og at du derfor har brug for særlig hjælp til at komme igennem problemet. 

Tandlægeskræk København: sådan fikses problemet 

Når du besøger PLUS1 tandlægeklinik i København, vil du få en helt speciel behandling, hvis du lider af tandlægeskræk. Det kommer til udtryk på en række punkter, som vil hjælpe dig til at komme godt igennem dit besøg. 

Du vil først og fremmest blive modtaget af et personale, som er specialiseret i at vise omsorg for dig og dine behov. Det gælder både for receptionister, klinikassistenter og tandlæger. 

Du får også god tid til dit besøg, hvorfor du ikke vil komme til at føle dig stresset under dit ophold på klinikken. Under opholdet vil der blive skabt en tryg atmosfære, som er rar at opholde sig i, og som giver dig mulighed for åbent og uden skam at fortælle om din tandlægeskræk. 

Når arbejdet med dine tænder går i gang, får du en sikker bedøvelse, så du ikke kommer til at mærke noget undervejs, mens der vil blive lyttet til alle dine krav.