TIPS & TRICKS: INDRET ET NYBYGGET HJEM


At købe sit første hjem eller flytte i hus for første gang er både en spændende ting, men også en rigtigt stresset ting. Et nyt hjem betyder som regel en helt ny placering, en frisk start, og nogle nye stilfulde møbler.

At skulle indrette et nybygget hjem kan virke lidt uoverskueligt. Dette skyldes, at der sandsynligvis vil være meget plads du skal udfylde. Dette indlæg er spækket med tips og tricks til at hjælpe dig med at indrette et nybygget hjem.

Lad os først tage fat i nogle af de største fejl, folk begår, når de indretter et nybygget hjem.

Overfyld ikke. Bare fordi du har fået et helt nyt tomt hus at arbejde med, betyder det ikke, at du skal udfylde alt pladsen med det samme. Start med de vigtigste ting i stedet for at købe alt på én gang, og så kan du altid tilføje flere ting senere i processen.

Stol ikke på dit øjemål fremfor et målebånd. Det er aldrig en god idé, stole blindt på dit øjemål fremfor et målebånd når du skal købe dine nye møbler – især ikke hvis du køber dine møbler online. Så spar dig selv for stress og besvær på leveringsdagen ved at kende dine rigtige mål i god tid, før du afgiver din ordre.

Vær ikke urealistisk. Vi har alle set et smukt opslag i et boligmagasin og drømt om, at kopiere omgivelserne ind i vores eget hjem. Selvom billederne i magasinerne ser fejlfrie ud, vil de desværre aldrig leve op til forventningerne, hvis du prøver at få dit hjem til at ligne et opslag fra et boligmagasin. Det er ikke for at sige, at indretningen fra et boligmagasin er umulig, men sørg altid for at holde det realistisk.

Nu ved du hvad du ikke skal gøre når du indretter dit nye hjem, så lad os springe videre til vores tips & tricks til at indrette et nyt hjem.

1. Fokuser på ét rum ad gangen

Det er både nemt og populært at købe møbler online, og det er derfor ikke lige så dyrt at indrette dit hjem med nye møbler mere. Der er så mange forskellige muligheder online, når det kommer til spisestuemøbler, stuemøbler og køkkenmøbler. Start med at fokusere på et rum ad gangen, så du ikke bliver for overvældet. Så kan du altid finde inspiration på internettet senere hen.

2. Opmål dine rum

Lær dit rum at kende ved at måle rummet op. Er du ikke flyttet ind endnu, så kan du let benytte dig at husets plantegning for at få et bedre indtryk af størrelsen og formen på rummene. Størstedelen af online forhandlere af møbler angiver møblernes størrelse på deres hjemmeside, og tilbyder også ofte forskellige guides for at gøre oplevelsen som kunde mindre besværlig.

3. Køb ikke alt på én gang
Det kan være fristende at købe alle sine møbler på én gang. Men det er en møbelkøbsfejl du skal undgå, når du indretter dit nye hjem. At købe alle møbler på én gang er en stor omkostning, og det vil fjerne dit fokus fra hvert værelse. Det betyder dog ikke at du skal sidde på gulvet den første måned og spise din aftensmad, men start altid med de mest essentielle dele, og tilføj efterhånden flere og flere ting til dit nye hus. De vigtigste ting kunne eksempelvis være en sofa, et spisebord, spisestole eller opbevaringsmøbler.

4. Find inspiration hos andre boligejere
Selvom de populære boligmagasiner ser fantastiske ud, så kan den bedste indretningsinspiration nogle gange komme fra rigtige hjem. Flere og flere nye boligejere deler deres husprojekter på sociale medier som Instagram og Pinterest. Her kan du søge inspiration og følge folk i fællesskabet. Du kan også bruge platformene til at stille spørgsmål og endda dele noget af din egen viden med andre boligejere. Et godt tip er, at søge efter relevante hashtags på de sociale medier. På den måde finder du relevante konti og personer at følge.

Her var nogle gode tips & tricks til dig som skal, eller er ved, at indrette dit nye hus. Mangler du møbler? Så besøg BOBOONLINE, og find møbler til din indretning.

God fornøjelse med indretningen!